Spela poker online

Den som vill spela verklig poker online kan göra så i pokerrum där det pågår verkliga live poker spel. Det här är spel som påminner om de som man kan finna i ett vanligt casino eller i en pokerklubb. Man slår sig ner vid ett bord med klassisk Texas Holdem, Omaha eller annan pokerversion, och när bordet är fullt så kan spelet börja. Det kan ta lite tid att lära sig verklig poker på nätet men när man väl kommer in i det så är det vansinnigt spännande och roligt. Man kan till och med lära sig hur man skapar ett virtuellt pokerface genom att satsa på rätt sätt och därmed lura de andra spelarna som sitter runt samma bord.

Sit n Go eller turneringar

Vilken typ av pokerspel man ska välja online beror förstås lite på vem man är och hur mycket man kan. För en nybörjare så är det alltid bäst att starta i enklare Sit n Go spel där ribban på satsningar ligger lågt. Visst, det här betyder att man inte kommer att bygga gigantiska potter men det betyder också att man inte kommer att förlora så mycket på sin okunskap. Med tiden så lär man sig mer om position i förhållande till dealerknappen och annat som kommer att påverka resultaten och man kan avancera till spel med större satsningar och större prispotter.

Turneringar är också vanliga i pokerrum och i dessa kan man vinna lite mer om man lyckas ta sig vidare från sitt bord. När det spelas frirullar så innebär det att man inte måste betala någon avgift för att få vara med. Det är bara att sätta igång och i vissa fall så kanske man till och med får bonuspengar att satsa med. Det här kan ge en fin start och möjligheten att snabbt komma in i pokerns spännande värld.

Satelliter och stora evenemang

Om du drömmer om WSOP och andra stora pokerevenemang så ska du välja pokerrum på nätet som erbjuder speciella satelliter där man spelar om säten i de stora tävlingarna. Om man är med i ett riktigt proffsigt pokerrum så kan man även få tillgång till pokerskola och annat som gör att man kan förbättra sin spelteknik och bättre förstå vad som gör skillnaden mellan en fisk och en haj.